Bezár

SZTEhírek

rektori_kiemelt

Nyugat-balkáni és magyar felsőoktatási konferencia az SZTE-n

Nyugat-balkáni és magyar felsőoktatási konferencia az SZTE-n

2015. március 06.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem ad otthont 2015. március 10-11. között a Tempus Közalapítvány konferenciájának, melyen a nyugat-balkáni és a magyar felsőoktatási intézmények együttműködésének jövőbeli lehetőségeiről is tanácskoznak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2015. március 10-én és 11-én „Regional Cooperation in Higher Education: Hungary and the Western Balkans” címmel rendez konferenciát a Tempus Közalapítvány az SZTE Rektori Hivatal Dísztermében. A konferencia célja a nyugat-balkáni és a magyar felsőoktatási együttműködés jelenének és jövőbeli lehetőségeinek bemutatása, a szakpolitikai célok megvitatása, valamint segítségnyújtás az európai uniós pályázati források sikeres felhasználásához. Mindemellett a tanácskozás bemutatkozási és partnerkeresési lehetőséget is biztosít a régió felsőoktatási intézményei, így a Szegedi Tudományegyetem számára is.


A nyugat-balkáni országok, valamint a magyar felsőoktatási intézmények számára rendezett konferenciát 2015. március 10-én 13 órakor Nagy Katalin, a Szegedi Tudományegyetem nemzetközi kapcsolatokért felelős rektori főmegbízottja és Gállfy Kolos, az Emberi Erőforrások Minisztériuma főosztályvezetője nyitja meg, valamint a délutáni programon Nagy Katalin tart előadást a szegedi egyetem és a nyugat-balkáni országok együttműködésének eredményeiről.


A részletes angol nyelvű program itt érhető el: program


A konferencia nyelve angol, a részvétel ingyenes, a tanácskozás szakmai részére lehetőség van a helyszínen is regisztrálni.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek