Bezár

SZTEhírek

Szegedre érkezik a Felnőttképzési Roadshow

Szegedre érkezik a Felnőttképzési Roadshow

2014. október 31.
1 perc

A Magyar Pedagógiai Társaság Felnőttképzési Szakosztálya immár harmadik alkalommal rendez felnőttképzési roadshow-t , melynek keretében 2014. november 14-én 13 és 16 óra között a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Felnőttképzési Intézetében tartanak konferenciát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A roadshow célja, hogy az adott térségek szakembereinek eszmecserére biztosítson lehetőséget az élethosszig tartó tanulás, a felnőttképzés aktuális kérdéseiről, és információt gyűjtsön a hazai tapasztalatokról, jó gyakorlatokról. A szakmai rendezvényen az új felnőttképzési törvény bevezetésének tapasztalatairól és a Magyar Képesítési Keretrendszer felsőoktatási szintleírásainak elkészülte kapcsán a bevezetéssel kapcsolatos várható feladatokról lesz szó. A téma fontosságát jelzi, hogy idén a roadshow társrendezői a Magyar Tudományos Akadémia Pedagógiai Bizottság Andragógiai Albizottsága, az Oktatási Hivatal TÁMOP-4.1.3-11/1-2011-0001 kiemelt projektje, valamint a rendező egyetemek andragógusképzésért felelős szervezeti egységei.

További információ: Farkas Éva andragógus, egyetemi docens: feva@jgypk.u-szeged.hu; Tel.: +36 62/474-255. A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételt legkésőbb 2014.11.12-ig a 413info@oh.gov.hu e-mail címen kell jelezni.

 

A részletes program és meghívó itt.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek