Bezár

SZTEhírek

Nemzetközi felsőoktatási kiállításokon mutatkozott be az SZTE

Nemzetközi felsőoktatási kiállításokon mutatkozott be az SZTE

2014. december 13.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem 2014 második felében is számos nemzetközi vásáron és börzén képviseltette magát. A jelenlét célja a külföldi hallgatók toborzása mellett az egyetem nemzetköziesítésének elősegítése volt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Évek óta képviselteti magát a Szegedi Tudományegyetem a különböző nemzetközi vásárokon. Az SZTE TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 azonosító számú projektjének és az országos Campus Hungary programnak köszönhetően 2014 második felében az univeristas munkatársai többek között a Vocatium Berlin Study in Europe 2014 című hallgatótoborzó programon, valamint az EAIE 2014 Prague Felsőoktatási Konferencián és Kiállításon képviselték a Tisza-parti felsőoktatási intézményt. Az érintett egyetemek képviselői különböző előadásokon és workshopokon vettek részt, amelyek többek között a marketingtevékenységekre, partnerkapcsolatokra, interkulturális különbségekre fókuszáltak.


Nemzetkozi_oktatasi_kiallitasokon_mutatkozik_be_az_SZTE_2014._december
The University of Szeged introduced at international education exhibitions


Ezeken felül a keleti térség felé nyitás jegyében az ősz folyamán az SZTE munkatársai képviseltették magukat a China Education Expo 2014 Felsőoktatási Kiállításon, az EHEF Indonesia 2014 Felsőoktatási Fórumon és Vásáron, valamint az EuroPosGrados – LACHEC – EuroPós vásáron Dél-Amerikában, továbbá az EHEF India Kiállításon. A nemzetközi börzéken való jelenlét elősegíti az SZTE nemzetköziesedését, a külföldi hallgatók számának növelését, valamint intézményi együttműködések kialakítását.

 

SZTEinfo

Fotó: Nemzetközi Koordinációs Iroda

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek