Bezár

Internet

Szegedi hallgató is versenyben van a nagy egyetemi fotószemlén

Szegedi hallgató is versenyben van a nagy egyetemi fotószemlén

2019. november 19.
1 perc

Idén először a magyar egyetemek között is fotóversenyt hirdetett a kulturális csereprogramokra szakosodott Camp Leaders Hungary. Az Amerikából jöttem! című fotóversenyen nyolc egyetem – köztük a Szegedi Tudományegyetem – hallgatói által készített fotókra lehet szavazni, melyek például Kaliforniában, Arizonában vagy éppen New Yorkban születtek.

Az Egyesült Államok az egyik legnépszerűbb úticél, legyen szó akár külföldi egyetemi félévről, nyári diákmunkáról, vagy esetleg szakmai gyakorlatról. Habár összességében legtöbben a nyelvtanulás miatt döntenek a külföldi utazás mellett, az nem kérdés, hogy ezek a tanulmányok vagy munkatapasztalatok az önéletrajzban is jól mutatnak majd.


Magyarország legnagyobb amerikai diákmunkával foglalkozó irodája, a Camp Leaders Hungary 2007 óta több ezer diákot utaztatott ki az USA-ba. Most az Eduline-nal közös versenyükön nyolc egyetemista képeit mutatják be, és versenyeztetik. A hallgatók a nyarat az Egyesült Államokban töltötték nyári diákmunkájuknak köszönhetően.


A fotóversenyre a Szegedi Egyetem egyik hallgatója, Vass Nikolett is benevezett egy Bryce-kanyonnál készült fotóval.


Vass Nikolett fényképére itt lehet szavazni.


Link: szegedma.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek