Bezár

Internet

Félünk az ismeretlentől, ezért hajlamosak vagyunk mindent elhinni, ahelyett, hogy megismernénk a valóságot

Félünk az ismeretlentől, ezért hajlamosak vagyunk mindent elhinni, ahelyett, hogy megismernénk a valóságot

2019. április 22.
1 perc

A Szeged Televízió Fókuszban című műsorában a tévhitekről a gyógyszerek, az egészségügy kapcsán beszélgettek. De szó volt az illiberális demokráciákról, és a halgazdálkodásról is.

A Szeged Televízió magazinműsorában először arról beszélgettek Tóth Barbarával, a Gyógyszerésztudományi Kar Farmakognóziai Intézetének tudományos segédmunkatársával, hogy hogyan lehet védekezni a gyógyítás és a gyógyszerek kapcsán rendszeresen megjelenő tévhitek ellen és arról, hogy hogyan lehet erre már a fiatalabb generációkat is felkészíteni.


A műsor második témája az Európai Unió és az illiberális demokráciák megjelenése. A Political Capital Intézet szegedi rendezvényén két szakértő politológus elemezte az uniós választások előtti helyzetet.


Végül, de nem utolsósorban a március 22-i víz világnapja kapcsán Láda Gáspárral, a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége elnökével beszélgettek a halgazdálkodás és a haltelepítés aktuális kérdéseiről. A szövetség a víz világnapján, illetve a halak napján telepített pontyot és csukát.


A műsorvezető: Bod Péter.


Link: szeged.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek