Bezár

Internet

Újfajta ösztöndíjra jelentkezhetnek az elsőéves szegedi gyógyszerészek

Újfajta ösztöndíjra jelentkezhetnek az elsőéves szegedi gyógyszerészek

2018. augusztus 30.
1 perc

Újfajta ösztöndíjra jelentkezhetnek a Szegedi Tudományegyetem elsőéves gyógyszerészhallgatói. A felhívás célja, hogy támogassa azokat a hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el, és a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban helyezkednek el. A pályázatokat szeptember 10-ig várják.


Az ösztöndíj, ami havonta bruttó 50 000 Ft-ot jelent, a képzés teljes egészére, azaz 10 szemeszterre szól. A támogatott hallgatókkal tanulmányi szerződést kötnek, mely alapján a hallgató a végzettség megszerzését követően munkavállalója lesz a PatikaPlus Gyógyszertárak körébe tartozó valamely gyógyszertárnak a tanulmányi szerződésben meghatározott időre.


A gyógyszertár által hirdetett pályázaton azok a hallgatók vehetnek részt, akik a 2017/2018-as tanévben bármely magyarországi középiskola nappali tagozatán végeztek, minimum 4,5 tanulmányi átlaggal rendelkeznek az utolsó két tanulmányi évben, illetve – más magyarországi intézmények mellett – a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karára államilag finanszírozott képzésbe felvételt nyertek.


A pályázatnak tartalmaznia kell a hiánytalanul kitöltött jelentkezési adatlapot, a motivációs levelet, a felvételt igazoló dokumentumot, és az utolsó két középiskolai tanév év végi bizonyítvány másolatát. A pályázatok értékelésénél elsősorban a tanulmányi eredményeket veszik figyelembe. Azonosan jó tanulmányi eredményt elért hallgatók esetében a motivációs levélben leírtakat mérlegelik majd.


A pályázatok beérkezésének határideje: szeptember 10.


Az elbírálás határideje: szeptember 20.


A pályázatokat lezárt borítékban postai úton kérik eljuttatni a következő címre: PatikaPlus Gyógyszertárak, 8000 Székesfehérvár, Rákóczi út 1. II. em. 217. A borítékra írják rá: ‘”Pályázat tanulmányi támogatásra”.


Link: szegedma.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek