Bezár

Internet

Újabb résztvevőkkel bővült a gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

Újabb résztvevőkkel bővült a gyakornoki program a szegedi Kommunikáció Tanszéken

2018. június 11.

Idén is folytatódik a Befutó Gyakornoki Program a szegedi Kommunikáció Tanszéken: immáron tizenhat szervezet, vállalat kínál gyakornoki lehetőséget a kommunikáció szakos hallgatóknak. A Befutó című gyakornoki program friss gyakornokai június 13-án, szerdán 11 órakor veszik át jelképesen megbízóleveleiket a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar épületében.


A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke 2015-ben indította útjára a Befutó Gyakornoki Programot. Az elmúlt három év alatt tizenhatra nőtt azon vállalkozások, szervezetek száma, aki a program keretében fogadnak kommunikáció szakos hallgatókat gyakornokként.

 

A kezdeményezés célja kettős. Egyrészt a hallgatók tandíjfizetési terheit kívánják így csökkenteni, emellett pedig fontosnak tartják, hogy a diákok már egyetemi éveik alatt komoly szakmai tapasztalatot gyűjtsenek, s így tanulmányaik befejezése után könnyebben tudjanak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A 2018-19-es tanévben a programban résztvevő szervezet listája itt olvasható: http://sztekomm.hu/befuto/

 

A Befutó Gyakornoki Programban résztvevő szervezetek, intézmények képviselői sajtónyilvános esemény keretében adják át a nyertes hallgatóknak a gyakornoki állásról szóló okleveleket június 13-án, szerdán 11 órakor a Bölcsészettudományi Karon.

 

A Befutó nyerteseinek a programban résztvevő szervezetek képviselői június 13-án, szerdán 11 órakor adják át az okleveleket a hallgatóknak sajtónyilvános esemény keretében.


Link: fecsego.eu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek