Bezár

Internet

Az SZTE is ott lesz az Educatio kiállításon

Az SZTE is ott lesz az Educatio kiállításon

2018. január 15.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem minden kara képviselteti magát a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2018. január 18-20. között rendeznek meg Budapesten, a Hungexpo "G" csarnokában. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén az érdeklődő középiskolások első kézből kapnak választ a Szegedi Tudományegyetemmel kapcsolatos kérdéseikre, és ingyenes pályaorientációs tanácsadáson vehetnek részt.

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme és a legzöldebb hazai intézmény – minden évben részt vesz az Educatio kiállításon. Az SZTE képviselői az AF13-as standnál várják az érdeklődőket, hogy első kézből kapjanak választ továbbtanulással kapcsolatos kérdéseikre. A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos és egészségtudományi, valamint a társadalom és a természettudományi területekig.

Az SZTE standjához látogatók a képzések, a kutatási és tudományos tevékenységek mellett mindent megtudhatnak a pezsgő szegedi diákéletről, a kollégiumokról, a tehetséggondozási programokról, a szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről. Az SZTE Karrier Iroda munkatársa ingyenes pályaorientációs tanácsadással várja a továbbtanulni vágyókat. Az egyetem hallgatói pedig örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről, akár a diplomát követő jövőképről legyen szó. Az érdeklődők kézhez vehetik az SZTE 2018/2019-es tanévre szóló felvételi kiadványát, megtekinthetik az SZTE beiskolázás jegyében készült filmjét, a legaktívabbak pedig SZTE-s ajándékokkal gazdagodhatnak.


Link: promenad.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek