Bezár

Internet

Prezentációkkal versenyeztek a mérnöki karon

Prezentációkkal versenyeztek a mérnöki karon

2018. március 12.
1 perc

Az esemény mintaszerűen pörgős volt, az idő lejártával ugyanis a hallgatókba fojtották a szót.


Az Szegedi Tudományegyetem, a tehetséggondozó tanács és az SZTE Mérnöki Kar Prezentációs technikák címmel tanulmányi versenyt rendezett hétfőn a Mars téri kis előadóban. Az eseményt Bíró István dékán nyitotta meg, kiemelve a támogatókat, a hallgatói önkormányzatot, a Rotary Club Szeged-Tiszát és a Soroptimist Clubot.

Koppányi Kata a csilipaprika jótékony hatásairól, Jakab Sándor a növényvédő szerek káros egészségügyi következményeiről beszélt, Szebelédi Krisztina a termelői értékesítő szervezetek szerepéről tartott kiselőadást. Sipos Bence Bálint a Continental duális képzését mutatta be, egyedül, majd hárman, Sandrik Lajos, Siklósi Gergely és Baranyi Anna Fruzsina a makói Givaudanról beszélt mint gyakorlati helyről.

Betkó Renáta a Haribo, a gumicukor világába engedett bepillantást, Gyurkó Csilla a versenyautók tervezéséről és gyártásáról tartott színvonalas prezentációt. Zaka László Norbert témája a high-tech környezettudatos gyomirtás, Mihalkó Józsefé a szabályozott szalámitaktika volt, míg Ács Eszter a diákok halhúsfogyasztási szokásait vizsgálta.

Az esemény mintaszerűen pörgős volt, az idő lejártával ugyanis a hallgatókba fojtották a szót. A verseny szervezőjétől, Zsótér Brigittától megtudtuk, a szakértő zsűri pénzjutalommal járó helyezései mellett a hallgatóság is javasolhatott egy közönségdíjas diákelőadót.


Link: delmagyar.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek