Bezár

Internet

Németh László a szegedi klinikai központ új elnöke

Németh László a szegedi klinikai központ új elnöke

2018. augusztus 31.
1 perc

Szeptember 1-jével az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatóját bízta meg a rektor a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöki feladatainak ellátásával.


Nem vállalta tovább a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöki tisztségét Piffkó József professzor, erről pénteken tájékoztatta az egyetem vezetőségét. Az SZTE Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanára februárban lett megbízott elnök, amikor elődje, Facskó Andrea betöltötte a 65. életévét, így a megbízatása lejárt.

Piffkó professzor fél évig volt megbízott elnök, ennek határideje pénteken járt le. Az ő döntése volt, hogy tovább nem tölti be ezt a tisztséget, így nem lett kinevezett elnök. Döntését Rovó László, a SZTE rektora elfogadta, és szeptember elsejétől Németh Lászlót bízta meg a klinikai központ elnöki feladatainak ellátásával. Németh Lászlóról annyi tájékoztatást kaptunk, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól érkezik. Mint megtudtuk, ő az intézmény főigazgatója, gyermeksebész, aki 1990-től 2003-ig a szegedi gyermekklinikán dolgozott.


Link: delmagyar.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek