Bezár

Internet

Felmérik a szegedi egyetemisták pályaválasztási elképzeléseit

Felmérik a szegedi egyetemisták pályaválasztási elképzeléseit

2018. november 15.
1 perc

Az online kérdőív kitöltésével a szegedi egyetemisták egy nemzetközi kutatáshoz kapcsolódhatnak (GUESSS 2018), amely az egyetemi-főiskolai hallgatók vállalkozói attitűdjét méri. Az eredmények tökéletesíthetik a hallgatóknak nyújtott egyetemi szolgáltatásokat és a fiatal vállalkozókat érintő támogatásokat.


A kitöltők között (akik a kérdőív végére is elérnek) az ICO Zrt. jóvoltából kisorsolnak 3 db prémium Parker tollat egyenként 30 000 Ft értékben, valamint 10 db Moleskine ajándékcsomagot egyenként 5 000 Ft értékben. Ezen felül a Codecool a képzésére jelentkező és felvett kitöltők közül az első három jelentkezőnek a honlapján elérhető aktuális árakból 150 000 forintos tandíjkedvezményt ajánlott fel.


A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe. A részvétel önkéntes, az adatokat titkosan kezelik, és csak összesítve használják fel. Mind az alkalmazott szoftver (Qualtrics), mind a lekérdezés során alkalmazott gyakorlat megfelel a legfrissebb általános adatvédelmi szabályoknak (GDPR).


A kérdőív az alábbi linkre klikkelve érhető el: kérdőív


További információ a GUESSS-ről Sáfrányné Dr. Gubik Andreától (getgubik@uni-miskolc.hu) vagy Dr. Farkas Szilvesztertől (farkas.szilveszter@uni-bge.hu) kérhető, vagy elérhető a kutatás honlapján.


Link: szegedma.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek