Bezár

Internet

Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Bank és a Szegedi Tudományegyetem

Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Bank és a Szegedi Tudományegyetem

2018. szeptember 27.
1 perc

Az MKB Bank tovább folytatja a tavalyi évben elindított „Kiemelt Partneri Programját”, melynek keretében a magyar gazdaság különböző területein sikerrel működő szervezetekkel köt hosszabb távú, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodásokat. Az idei tanévkezdéssel egy időben a Szegedi Tudományegyetem lett az MKB Bank kiemelt partnere.


A megállapodás alapján az MKB Bank kedvezményes hitellehetőséget, banki konstrukciókat és számlacsomagot nyújt a Szegedi Tudományegyetem dolgozói számára, így a jövőben az ország második legnagyobb egyetemének mintegy 8000 munkavállalója élhet az MKB Bank Kiemelt Partneri Programja keretében biztosított kedvezményekkel.


A megállapodást az MKB Bank részéről Balog Ádám vezérigazgató és Csapó András jogi, kormányzati és kiemelt ügyekért felelős vezérigazgató-helyettes, a Szegedi Tudományegyetem részéről Rovó László rektor és Fendler Judit kancellár írta alá.


Balog Ádám, MKB Bank vezérigazgató kiemelte: Megtiszteltetés az MKB Bank számára, hogy egy olyan világhírű és dinamikusan tovább fejlődő intézmény kiemelt partnere lehet, mint a Szegedi Tudományegyetem.


Link: novekedes.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek