Bezár

Sajtószoba

hodmezovasarhely_vadgazda_mernok_szak

Aranydiplomákat adnak át az SZTE Mezőgazdasági Karán

Aranydiplomákat adnak át az SZTE Mezőgazdasági Karán

2021. augusztus 27.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán 1971-ben végzett öregdiákok 2021. augusztus 28-án, szombaton vehetik át Aranydiplomáikat a Kar ünnepségén.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2021. augusztus 28-án, szombaton 10.00 órakor a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, Andrássy út 15. szám alatti épületének - bejárat a Petőfi utca felől - „A” előadójában vehetik át aranydiplomáikat azok az ötven évvel ezelőtt végzett hallgatók, akik 1971-ben, a felsőfokú mezőgazdasági technikum állattenyésztési szakán szereztek oklevelet.

 

A jubileumi ünnepségen 27-en vesznek részt a 71 korábbi diplomás közül, akiknek többsége a mezőgazdaság területén tevékenykedett az utóbbi évtizedekben, de akad az aranydiplomások között olyan is, aki országgyűlési képviselő vagy polgármester lehetett az utóbbi fél évszázad alatt. Ezen az évfolyamon végzett többek között Dömötör Mihály vásárhelyi fotóművész is, akiről talán kevesen tudják, hogy az első munkahelye a „szalámigyár” volt.

 

Az ünnepségen, augusztus 28-án, 10.00 órakor Dr. Mikó Edit az SZTE Mezőgazdasági Karának dékánja mond beszédet, ezután Gergely Zoltán, az 1971-ben végzett évfolyam egykori hallgatója, Jászárokszállás jelenlegi polgármestere köszönti a résztvevőket, majd a díszoklevelek átadása zárja az eseményt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek