Bezár

SZTEhírek

csopkep_gyerekekkel_Csaladbarat_Egyetem_Program

Muti, hol dolgozol! - élményprogramok az SZTE dolgozók gyermekeinek

Muti, hol dolgozol! - élményprogramok az SZTE dolgozók gyermekeinek

2024. október 14.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem, családbarát egyetemként 2024. október 28-án, a közoktatási őszi szünet első napján kitárja kapuit a dolgozók kisiskolás gyermekei előtt. Lehetőséget teremtünk munkatársaink alsós gyermekeinek, hogy az egyetemen élményprogramokon vegyenek részt 8-16 óráig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Élményprogramok kisiskolásoknak
2024. október 28., hétfő 8:00-16:00

Délelőtt Szegeden zajlanak a programok a Tudástárban és a Régészeti Tanszéken, majd egyetemi buszokkal ellátogatunk Hódmezővásárhelyre, a Mezőgazdasági Kar Takács Ferenc Képző Központjába. Itt érdekes foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, majd lovaskocsikázás zárja a napot.
A gyerekek csoportosan vesznek részt az eseményen az SZTE Társadalmi Felelősségvállalás Kompetenciaközpont diák segítőivel és a programok vezetőivel. Ha szívesen tartana maga is programot a Kutatók éjszakájához hasonlóan a résztvevő gyerekeknek, vagy csatlakozna segítőként a csoporthoz, kérjük, keressen a lenti elérhetőségeken.

A résztvevő gyermekeknek ebédet biztosítunk. Kérjük, hogy tízórait és uzsonnát csomagoljanak nekik.

A részvételi szándékukat a következő adatok megadásával jelezhetik a csaladbarategyetem@szte.hu címen 2024. október 17-ig.
• szülő neve, egység, ahol dolgozik és elérhetősége (e-mail, telefon)
• résztvevő gyermek neve
• gyermek életkora
• ebédet kér-e a gyermeknek
• egyéb, amit fontosnak tart közölni
 
További információ: csaladbarategyetem@szte.hu vagy 20/571 65 11 (Gesztes Olympia alprogramvezető), 30/2719603 (Jani Péter MGK hivatalvezető).
A részvétel elfogadásáról október 21-én visszajelzést küldünk a részletes programmal.
A napon kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, mely a későbbiekben felhasználásra kerül. Kérjük regisztráció esetén vegye figyelembe, hogy gyermeke részvételének feltétele a hozzájáruló nyilatkozat helyszínen történő kitöltése, aláírása. A program a #muti hol dolgozol kampányhoz kapcsolódik, amelyben cégek, vállalatok, más munkahelyek nyílt napot tartanak a munkatársak gyerekeinek országszerte.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek