Bezár

SZTEhírek

Palyaorientacios_expo

Az egészségügy sztárjai - pályaorientációs expó az Árkádban

Az egészségügy sztárjai - pályaorientációs expó az Árkádban

2024. október 14.
1 perc

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara „AZ EGÉSZSÉGÜGY SZTÁRJAI” címmel egészségügyi szakképzés és felsőoktatás keretében elérhető képzési kínálatot bemutató interaktív, élményalapú vármegyei pályaorientációs expót szervez Csongrád-Csanád vármegyében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvény megszervezésében együttműködő partnerként az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatóság, a Magyar Ápolástudományi Társaság és az SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola is részt vesz.

A látogatók tizenegy különböző témakörű standnál interaktív formában ismerhetik meg az egészségügy főbb területeit, mint például a fogászatot/dentálhigiéniát, a dietetikát, az ápolást, a fizioterápiát, a gyermekellátási területeket; emellett laboratóriumi és gyógyászati eszközöket, szimulátorokat próbálhatnak ki a program során.

Időpont: 2024. október 17-18. 09:00-19:00 óra

Helyszín: Árkád Szeged, 6724 Szeged, Londoni krt. 3.

 

A rendezvényen előzetes regisztrációhoz kötötten, 45 perces turnusokban, sávos időbeosztásban van lehetőség részt venni (a 45 perces idősávban maximum 40 fő regisztrálására van lehetőség). A rendezvény regisztrációs felülete az alábbi oldalon érhető el:

https://meszk.booked4.us

További információ, regisztrációval kapcsolatos technikai támogatás:

MESZK infovonal: +36/20/669-5598, szakkepzes@meszk.hu

 

Vármegyénkben első alkalommal kerül megszervezésre ilyen jelentős méretű, magashűségű szimulátorokkal és orvostechnológiai eszközökkel, jelentős létszámú egészségügyi szakember jelenlétével megvalósuló egészségügyi szakképzési és egészségtudományi felsőoktatási képzési kínálatot átfogóan bemutató rendezvény.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek