Bezár

SZTEhírek

walk_ch

Készüljünk együtt az olimpiára! – Folytatódik a EUGLOH lépésgyűjtő kihívása

Készüljünk együtt az olimpiára! – Folytatódik a EUGLOH lépésgyűjtő kihívása

2024. március 07.
2 perc

Az idei nyári olimpiai játékok kapcsán a EUGLOH szövetség négy mozgással kapcsolatos kihívást hirdet meg. A második kihívás március 11-én startol, a legtöbbet lépő diákok pedig egy, az egészséget, fizikai aktivitást és az olimpiát középpontba helyező intenzív kurzuson (BIP) vehetnek részt szeptemberben Párizsban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az év első pár hónapja általában az új kezdetek és egészséges életmódot segítő újévi fogadalmak időszaka, 2024 azonban különleges évnek ígérkezik: idén rendezik meg ugyanis Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat.

Ennek fényében a EUGLOH közösség mind a 9 partneregyetem polgárait arra hívja, hogy kezdjék aktívan az évet. Ebben négy egészéges életmódhoz kapcsolódó kihívás lesz segítségükre egészen júniusig. Az első kihívás februárban sikeresen lezárult, a kampány azonban nem áll meg, mivel a második szakasz március 11-én veszi kezdetét, és azok számára is elérhető, akik az első fordulóban nem vettek részt.

A résztvevők 5 fős csapatokban versenyezhetnek, a különböző kihívások lezárultát követően pedig akár csapatot is válthatnak. Minél nemzetközibb egy csapat, annál jobb!

A második forduló célja, hogy a versenyzők minél több lépést tegyenek meg a kijelölt időszakban úgy, hogy egy virtuális térképen próbálnak meg eljutni a partneregyetemekre.

eng_IMG-20240103-WA0003

Hogyan lehet jelentkezni?

Az Android és iOS rendszereken egyaránt futó, kizárólag angol nyelven elérhető Kiplin-alkalmazás letöltését követően a résztvevőknek létre kell hozniuk egy fiókot a EUGLOH2024 kód beírásával, majd a Főoldalról vagy a Games (Játékok) menüpontba lépve csatlakozniuk kell a EUGLOH challenge-hez.

Az alkalmazás ezután követni kezdi a naponta megtett lépések számát, illetve a sétálással töltött időt, és a haladást egy virtuális térképen jelöli. Az alkalmazás emellett csapatkihívásokat, informatív cikkeket, teszteket és chatszobákat is kínál, így a résztvevők támogathatják egymást a következetességben, tanulhatnak és megoszthatják a gondolataikat.

A legtöbbet lépő diákok egy az egészséget, fizikai aktivitást és az olimpiát középpontba helyező intenzív kurzuson (BIP) vehetnek részt szeptemberben Párizsban. Emellett azok, akik mind a négy kihívást teljesítették, a kampány végén új tudással, egészségesebb napi rutinnal és egy emléklappal gazdagodnak!

Sétára fel!

IKIKK info

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek