Bezár

SZTEhírek

eng_IMG-20240103-WA0007

Lépésgyűjtő kihívás a EUGLOH közösség tagjainak – Készüljünk együtt az olimpiára!

Lépésgyűjtő kihívás a EUGLOH közösség tagjainak – Készüljünk együtt az olimpiára!

2024. január 16.
2 perc

Négy mozgással kapcsolatos kihívást hirdet 2024-re a EUGLOH szövetség. A legtöbbet lépő diákok egy az egészséget, fizikai aktivitást és az olimpiát középpontba helyező intenzív kurzuson (BIP) vehetnek részt szeptemberben Párizsban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Január általában az új kezdetek és egészséges életmódot segítő újévi fogadalmak időszaka, 2024 azonban különleges évnek ígérkezik: idén rendezik meg ugyanis Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat.

Ennek fényében a EUGLOH közösség mind a 9 partneregyetem polgárait arra hívja, hogy kezdjék aktívan az évet. Ebben négy egészéges életmódhoz kapcsolódó kihívás lesz segítségükre egészen júniusig.

A kihívások egyenként 2-3 hetet ölelnek majd fel. A résztvevők 5 fős csapatokban versenyezhetnek, a különböző kihívások lezárultát követően pedig akár csapatot is válthatnak. Minél nemzetközibb egy csapat, annál jobb!

Az első kihívás január 22-től február 5-ig tart, és célja, hogy a versenyzők minél több lépést tegyenek meg a kijelölt időszakban.

eng_IMG-20240103-WA0008

Hogyan lehet jelentkezni?

Az Android és iOS rendszereken egyaránt futó, kizárólag angol nyelven elérhető Kiplin-alkalmazás letöltését követően a résztvevőknek létre kell hozniuk egy fiókot a EUGLOH2024 kód beírásával, majd a Főoldalról vagy a Games (Játékok) menüpontba lépve csatlakozniuk kell a EUGLOH challenge-hez.

Az alkalmazás ezután követni kezdi a naponta megtett lépések számát, illetve a sétálással töltött időt. Az alkalmazás emellett csapatkihívásokat, informatív cikkeket, teszteket és chatszobákat is kínál, így a résztvevők támogathatják egymást a következetességben, tanulhatnak, és megoszthatják a gondolataikat.

A legtöbbet lépő diákok egy az egészséget, fizikai aktivitást és az olimpiát középpontba helyező intenzív kurzuson (BIP) vehetnek részt szeptemberben Párizsban. Emellett azok, akik mind a négy kihívást teljesítették, a kampány végén új tudással, egészségesebb napi rutinnal és egy emléklappal gazdagodnak!

Sétára fel!

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek