Bezár

Sajtószoba

Alma_weekend_2022

Elindult a jelentkezés az SZTE Alma Mater Weekendre

Elindult a jelentkezés az SZTE Alma Mater Weekendre

2022. június 01.
2 perc

Két év után újra megrendezik az Alma Mater Weekend és Sportnapot a Szegedi Tudományegyetemen, 2022. június 11-én, a Hattyas sori Sportközpontban. A koronavírus-járvány kitörése miatt a több mint 15 éves hagyománnyal bíró esemény két évig szünetelt, idén azonban minden eddiginél több programmal: sportvetélkedővel, főzőversennyel és esti bulival várják a Szegedi Tudományegyetem jelenlegi és egykori polgárait a szervezők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A 2022-es Alma Mater Weekend és Sportnapon hangsúlyos szerepet kap a sport és a testkultúra. A látogatók a hagyományokhoz híven számos mozgásformát próbálhatnak ki a falmászástól a jógáig, emellett különböző sportbemutatókat is megtekinthetnek. A kimerítő mozgást egy finom ebéd koronázza meg, amelyet a karokat, egységeket, intézeteket képviselő, főzőversenyre jelentkező csapatok maguk készíthetnek el bográcsban és mérhetik össze főzőtudásukat.

A szervezők sportversenyekre, ingyenes tornaórákra várják az SZTE volt és jelenlegi hallgatóit, dolgozóit. A Weekenden nemcsak a felnőttek találnak majd kedvükre való programokat, hanem a velük érkező gyerekek is. Lesz ugrálóvár, kézműveskedés, társasjátékok, állatsimogató, óriáskirakó, mini-ninja pálya és még sok minden más.


Azoknak, akik részt vesznek az SZTE 100-Mozdulj ki! kihívásban, különösen érdemes ellátogatniuk a Weekendre, hiszen ekkor tartják a kihívás eredményhirdetését is. A tartalmas napot a szervezők egy bulival zárják a Hungiban.

A rendezvény ingyenes, de Alma Mater tagsághoz kötött. A tagság az Alma Mater honlapján igényelhető. További részletek a Facebook eseménynél olvashatóak.


Az SZTE Sportközpont és az SZTE Alma Mater közös rendezvénye idén csatlakozik az egyetem újonnan induló testkultúra koncepciójához, így még szélesebb palettán sorakoztatja fel a sportolási lehetőségeket az érdeklődőknek.

További információ és regisztráció ide kattintva elérhető.

SZTEinfo

Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek