Bezár

SZTEhírek

szaloncukor

Enyhet adó boldogságbomba - szaloncukrot kaptak a gyermekklinika kis betegei

Enyhet adó boldogságbomba - szaloncukrot kaptak a gyermekklinika kis betegei

2022. december 16.
2 perc

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. több ezer kisgyerek karácsonyát teszi emlékezetesebbé. A piacvezető létesítménygazdálkodó és a textilgazdálkodó társaságok szaloncukrot ajándékoztak – többek között – az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ kis betegeinek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A karácsony sok család számára lelkileg megterhelő időszak. Akit nem érint, annak belegondolni is nehéz, milyen érzés, ha a család legféltettebb tagja, a gyermek nem örülhet otthon a karácsonyfának és az ajándékoknak. Ehelyett betegen, a szüleitől, testvéreitől külön, sokszor ágyhoz kötve kell töltenie az ünnepeket.

Sajnos szeretteit, és az otthon melegét senki sem tudja pótolni számukra. Az apró figyelmességek mégis sokat számíthatnak nekik ebben a nehéz helyzetben. A szeretetet, törődést jelentő ajándék néhány órányi enyhet, boldogságot jelenthet. Ennek reményében a két cég vezetősége úgy döntött, hogy ezévben az ügyfeleinek szánt szaloncukrot gyerekeknek adományozza.

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. munkatársai december közepéig személyesen viszik el a csomagokat a kórház gyermekosztályaira.

A szegedi klinika mellett a cégek további 13 budapesti és vidéki kórház gyermekosztályainak, valamint több gyermekalapítványnak és gyermekotthonnak - összesen 2,4 tonna – szaloncukrot osztanak szét.

A B+N Referencia Zrt. a Közép-európai régió piacvezető létesítménygazdálkodó vállalata. A térség hét meghatározó országában 21.000 munkatárssal, 16 millió négyzetméter területet lát el. Ügyfelei között megtalálhatók a nagyvállalati és üzleti szféra kiemelkedő képviselői, az állami intézmények mellett. Szolgáltatási portfóliója rendkívül széles: műszaki üzemeltetést, fit-out kivitelezést, takarítási és egészségügyi takarítási szolgáltatást, kertészeti munkákat, dokumentumkezelést, textilgazdálkodási szolgáltatásokat nyújt megrendelőinek.

A Referencia Mosodák Zrt. Magyarország vezető textilgazdálkodó vállalata. Országos lefedettséggel, összesen 9 regionális mosodával rendelkezik. Ügyfelei között számos kórház, szálloda, vendéglátóipari egység és egyéb cég szerepel.  

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek