Bezár

SZTEhírek

Unicorp

Alapvető céljuk a betegek gyógyulása

Alapvető céljuk a betegek gyógyulása

2022. december 15.
1 perc

Tizenegy éve rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt. A középiskolásoknak szóló megmérettetés nagyon népszerű a fiatalok körében, akiknek tudását nemcsak a helyezéssel, hanem a támogatóknak köszönhetően anyagi és tárgyi jutalommal is elismeri az intézmény. A legtöbb cég már a kezdetek óta szponzorálja a tanulmányi versenyt. Bemutatkozik az UniCorp Biotech Kft., az SZGYTV arany fokozatú támogatója.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Unicorp Biotech céget a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen 1993-ban végzett két jó barát alapította az ezredfordulón 2000-ben. Két évtizede aktív szereplői az innovatív gyógyszer- és orvostechnikai eszközök magyarországi bevezetésének, forgalmazásának.

Számos olyan területe van a gyógyításnak, ahol a cég nélkül nem, vagy csak nehezen jutnának a betegek megfelelő ellátáshoz. Termékeik nagy része életmentő gyógyszer-, vagy orvostechnikai eszköz. Egészségügyi végzettségű kollégáik mind a napi orvosi munkában, mind a kardiológiai-, idegsebészeti- és nőgyógyászati műtőkben aktív proktori segítséget nyújtanak orvoskollégáikkal.

Nemzetközi cégeket képviselnek. A termékek bevezetését, a műtétek proktorálását, törzskönyvezést, marketing és logisztikai feladatokat is ellátnak.

Saját fejlesztésű orvosi étrendkiegészítőikkel célzott gyógyszeres terápiákat készítenek elő.

A cégről bővebb információ olvasható az Unicorp Biotech honlapján.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek