leleknavigator

Online pszichológiai tanácsadás az SZTE Léleknavigátortól

A mindannyiunk számára jelentősen megváltozott élethelyzet komoly próba elé állítja alkalmazkodó képességünket. Jelentősen befolyásolja társas kapcsolatainkat, érzelmi életünket, rövid és középtávú céljainkat. A Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak online tanácsadással segít a Léleknavigátor.

Az oktatás is áttevődött az online térbe, ezzel más kompetenciákat és tanulási stratégiákat követelve oktatótól és hallgatótól egyaránt.


A markáns változások sorába tartozik az a jelenség is, hogy mozgástered beszűkül, így például lehetséges, szüleiddel laksz ismét együtt, holott már elindultál a függetlenedés útján. Az is lehet, hogy barátoddal vagy barátnőddel töltöd a nap 24 óráját, amely lehet ajándék, de lehet konfliktusok forrása is.


Azt ajánljuk, hogy bármilyen kérdés foglalkoztat, vagy elakadtál egy konfliktus megoldásában, vagy ez a most kialakult veszélyhelyzet aggodalmakat, kétségeket ébreszt benned, írj bátran a Léleknavigátornak.


Az e-mailen keresztül történő tanácsadás elsődleges célja, lehetőséget biztosítani számodra, hogy a saját problémáidat megfogalmazhasd, megoszthasd, annak érzelmi vonatkozásaira visszajelzést kaphass külső szemlélőtől, tapasztalt szakembertől, amely segíthet, hogy a problémáidra, élethelyzetedre saját működésére kívülről ráláthass, új megoldási módokat fogalmaz meg, és kisebb érzelmi teher nehezedjen rád. Szolgáltatásunk ingyenes és anonim.


SZTEinfo

Az Egyetem neve:
Szegedi Tudományegyetem
Rövidített megnevezése: SZTE
Székhelye: Szeged, Dugonics tér 13.
Postacíme: 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Központi telefonszáma: (62) 544-000

C_evszammal

Az egyetem megnevezése külföldi kapcsolataiban:
latinul:
Universitas Scientiarum Szegediensis
angolul:
University of Szeged
németül:
Universität Szeged
franciául:
Université de Szeged

Az egyetem alapítója:
Országgyűlés

Az egyetem felügyeleti szerve:

Innovációs és Technológiai Minisztérium