Bezár

SZTEhírek

Az SZTE rektorhelyettesei fogadóórát tartanak az Educatio kiállításon

Az SZTE rektorhelyettesei fogadóórát tartanak az Educatio kiállításon

2015. január 20.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem 12 karának és Tanárképző Központjának kínálatát mutatja be 2015. január 22-24. között Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállításán. A 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon az SZTE standjánál a Tisza-parti universitas rektorhelyetteseitől és képviselőitől tájékozódhatnak a felvételi előtt álló középiskolások.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Közel 30 ezer továbbtanulás előtt álló fiatal látogat el Magyarország legnagyobb oktatási börzéjére, melyen a hagyományokhoz híven a Szegedi Tudományegyetem is képviselteti magát. Az Educatio kiállítást 2015. január 22-24. között a budapesti Syma rendezvényközpontban hívják életre. A Szegedi Tudományegyetem képviselői idén is önálló standon tájékoztatják a felvételizésre készülő diákokat, szüleiket és tanáraikat a 12 egyetemi kar és a Tanárképző Központ szakkínálatáról.


A továbbtanulás előtt álló középiskolások a Szegedi Tudományegyetemet az F22-es standnál találják, ahol a Tisza-parti universitas rektorhelyettesei tartanak fogadóórát. 2015. január 22-én, csütörtökön 10 órától Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettestől míg január 23-án, pénteken 10 órától Martinek Tamás nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettestől közvetlenül kérdezhetnek az érdeklődők. Az oktatási kiállítás térképe itt elérhető: térkép.


A szegedi egyetem önálló standjánál a felvételi előtt álló középiskolások és szüleik átfogó keresztmetszetet kapnak az egyetem képzéseiről, az SZTE képviselőitől, oktatóitól és jelenlegi hallgatóitól tájékozódhatnak a Tisza-parti universitas meghirdetett szakjairól, a tanulmányi és szociális juttatásokról, lehetőségekről, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős-, nyelvtanulási tevékenységekről. Meglepetésekkel, kiadványokkal és attrakcióval készül minden SZTE-kar, az érdeklődőket többek között lézeres kísérletek várják.


Az oktatási kiállításról további információ és regisztráció a 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás honlapján.


SZTEinfo


Korábban írtuk: Nyílt napokon és az Educatio kiállításon is tájékoztat az SZTE

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek