Bezár

SZTEhírek

Virtuális emlékkönyv készül a TIK 10. születésnapjára

Virtuális emlékkönyv készül a TIK 10. születésnapjára

2014. november 05.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ 2004 decemberében nyitotta meg kapuit. Az intézmény fennállásának 10. évfordulója alkalmából fényképekből, videókból, beszámolókból álló virtuális emlékkönyv készül.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Idén lesz tizedik éve, hogy megnyitott az egyetem büszkesége, a Tanulmányi és Információs Központ. Könyvtárnak épült, de több lett a könyvek méltó tárházánál: ma már tanulmányi, kulturális és közösségi centruma is az egyetemnek, Szegednek. Az eltelt időben számos esemény zajlott az üvegfalak között, melyekről szerte a médiában olvashatunk: volt itt már számos rangos bál, komolyzenei koncert, kiállítás, konferencia, de még egyetemi-főiskolai squash-világbajnokság is. Mindezek azonban csak egy szelete azoknak a történéseknek, melyek számos munkatárs, vendég vagy látogató számára emlékként gyűltek össze az elmúlt tíz év során. A Tanulmányi és Információs Központ, valamint az SZTE Klebelsberg Könyvtár munkatársai virtuális emlékkönyvükbe az örök barátságokhoz, szerelmekhez, az épületben átélt fontos és maradandó pillanatokhoz, kellemes élményekhez kapcsolódó emlékeket várnak – ezeket a tizevkonyv@gmail.com e-mail címre kell küldeni. A virtuális emlékkönyv 2014. decemberben jelenik meg egy elektronikus kiadvány, a „TÍZÉV(emlék)KÖNYV” formájában. A beküldött történetekből folyamatosan válogatnak majd az egyetemi bibliotéka és az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ oldalán is.

 

A központ munkatársainak felhívása

 

„Mondd, neked mit jelent ez a hely? Volt már olyan, akit itt ismertél meg, és összefonódott vele az életed? Lehet ez akár szerelem, de barátság is: fontos és maradandó... Vagy csak itt szoktál legtöbbet összefutni a csoporttársaiddal? Netán van egy jó sztorid, ami itt történt és eddig nem mesélted el senkinek? Ha van, hát most meséld el nekünk! Írj akkor is, ha csak egyszerűen elmondanád, mit jelent neked az Ady tér 10. Írj csak pár sort, netán hosszú történetet vagy küldj akár fotót, videót.”


10_ev_tik

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek