Bezár

SZTEhírek

Ünnepelj a 10 éves TIK-kel!

Ünnepelj a 10 éves TIK-kel!

2014. december 02.
1 perc

2004. december 9-én nyitotta meg kapuit a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központja. A jubileumi 10. születésnap alkalmából 2014. december 9-én éjfélig tartó programokkal és nyereményjátékkal kedveskedik látogatóinak az SZTE TIK Igazgatósága.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az elmúlt tíz évben a TIK számos rendezvénynek adott otthont a több száz fős nemzetközi konferenciától kezdve a bensőséges hangulatú könyvbemutatókig. Az éjszaka lenyűgöző látványt nyújtó épületben rendeztek már nagy sikerű gólyabált, jogászbált, közgazdászbált, hagyományosan a TIK a helyszíne az SZTE és a Szeged Első Lions Club közös jótékonysági báljának, a Délmagyarország Presztízs-díj-kiosztójának is. Ugyanakkor a központ a hallgatók kedvenc tanulási és találkozási pontjává vált, szerves részét képezi az egyetemi életnek, nem hiába nevezzük az „egyetem szívének”. A tizedik születésnap alkalmából létrejött egy külön a jubileumra koncentráló honlap, amely tematikusan gyűjti össze az intézmény jelentős pillanatait. A jubileumi honlap itt elérhető.


A TIK a 2014. december 9-i születésnapon egész nap, éjfélig tartó programokkal és sok-sok meglepetéssel várja a látogatókat. A 10 órai ünnepélyes megnyitót követően a Szegedi Szimfonikus Zenekar ad koncertet, majd 12 órától „Tiétek a TIK” jelmondattal folytatódik a születésnapi ünneplés. A látogatókat csocsóbajnokság, kvízbajnokság, könyvtári túrák, kegyelem órája és természetesen születésnapi torta is várja. 20 órától házibuli az Útközband zenekarral, majd 22 órakor tombolasorsolás, fődíj egy IPHONE 5S. Az egész napos eseményről folyamatosan frissülő információ az SZTE TIK Facebook-oldalán vagy közvetlenül az esemény Facebook-oldalán.


tik_szulinap_plakat

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek