Bezár

Sajtószoba

20161102_102611

A karhoz kapcsolódó fényképeket vár az SZTE TTIK

A karhoz kapcsolódó fényképeket vár az SZTE TTIK

2021. január 22.

Felhívást tett közzé az idén 100 éves Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Kara. Olyan fényképeket várnak, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az SZTE TTIK-hoz. A képekből szabadtéri kiállítást terveznek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara olyan fényképeket vár, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az SZTE TTIK-hoz.


Lehet köztük valamely épületről, teremről, laborról készült fotó, de szívesen fogadnak csoportképeket is az elmúlt 100 évből. Egy személy korlátlan számú fotót küldhet be. A meghirdetés nyilvános, minden 16. életévét betöltött személy részt vehet rajta.

 

A beérkezett felvételekből szabadtéri kiállítást szervez a Természettudományi és Informatikai Kar Szeged város közterein, 2021 nyarán. A kiállításra szánt 50 fényképet az SZTE TTIK vezetősége és a kar munkatársai fogják kiválasztani.

 

A felvételeket elektronikusan és papír alapon is várják a szervezők az alábbi címekre: kkdh@sci.u-szeged.hu; Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.

 

A pályázatra beküldött műveknél az e-mail tárgyában vagy a borítékon kérik feltüntetni, hogy „Fotókiállítás”. A levélben: a beküldő adatait (név, elérhetőség); néhány sor magyarázatot a fényképhez (hol/mikor készült, kit/mit ábrázol); valamint a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a részvételi feltételeket elfogadja, a nevezési feltételnek megfelel.

 

Beküldési határidő: 2021. március 31.

 

További részletek a felhívásról ide kattintva az egyetem honlapján olvashatóak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek