Bezár

Sajtószoba

20161102_102611

A karhoz kapcsolódó fényképeket vár az SZTE TTIK

A karhoz kapcsolódó fényképeket vár az SZTE TTIK

2021. január 22.
1 perc

Felhívást tett közzé az idén 100 éves Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Kara. Olyan fényképeket várnak, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az SZTE TTIK-hoz. A képekből szabadtéri kiállítást terveznek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara olyan fényképeket vár, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az SZTE TTIK-hoz.


Lehet köztük valamely épületről, teremről, laborról készült fotó, de szívesen fogadnak csoportképeket is az elmúlt 100 évből. Egy személy korlátlan számú fotót küldhet be. A meghirdetés nyilvános, minden 16. életévét betöltött személy részt vehet rajta.

 

A beérkezett felvételekből szabadtéri kiállítást szervez a Természettudományi és Informatikai Kar Szeged város közterein, 2021 nyarán. A kiállításra szánt 50 fényképet az SZTE TTIK vezetősége és a kar munkatársai fogják kiválasztani.

 

A felvételeket elektronikusan és papír alapon is várják a szervezők az alábbi címekre: kkdh@sci.u-szeged.hu; Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.

 

A pályázatra beküldött műveknél az e-mail tárgyában vagy a borítékon kérik feltüntetni, hogy „Fotókiállítás”. A levélben: a beküldő adatait (név, elérhetőség); néhány sor magyarázatot a fényképhez (hol/mikor készült, kit/mit ábrázol); valamint a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a részvételi feltételeket elfogadja, a nevezési feltételnek megfelel.

 

Beküldési határidő: 2021. március 31.

 

További részletek a felhívásról ide kattintva az egyetem honlapján olvashatóak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek