Bezár

Sajtószoba

okn_webap_banner

Online Karriernapok és Felkészítő Programok az SZTE-n

Online Karriernapok és Felkészítő Programok az SZTE-n

2021. április 07.
2 perc

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Online Karriernapokat 2021. április 13-án és 14-én rendezi a Szegedi Tudományegyetem az előző félévhez hasonlóan online, a CooSpace felületén. Ezt megelőzően 2021. április 12. és 14. között Felkészítő Programokkal is várják a hallgatókat, amelynek célja, hogy fejlesszék az eredményes helytálláshoz szükséges készségeket, növeljék a résztvevők magabiztosságát.

 

A Felkészítő Programokon is online várják az érdeklődőket. Az április 12. és 14. között elérhető előadások révén a jelentkezők hasznos támpontokat kapnak a modern és tartalmában is megnyerő önéletrajz összeállításához, az interjúra való felkészüléshez. A személyre szabott tanácsadások kínálatában szerepel a pályatervezés is. Az önéletrajz műhelyen szakmai visszajelzésekkel segítenek a jó önéletrajz megírásában. A gyakornoki hely vagy álláskeresés előtt állók pedig saját bőrükön tapasztalhatják meg egy interjú hangulatát, menetét. A három-négy órás workshopok azoknak a hallgatóknak szólnak, akik szeretik az önfejlesztést, az interaktív feladatokon, saját élményeken keresztül való tanulást egy jó hangulatú csoportmunka részeként

 

Április 13-án és 14-én kezdődik az Online Karriernapok, amelyet a CooSpace felületen bonyolít le a szervező Szegedi Tudományegyetem. A kétnapos online rendezvényre Magyarország legnagyobb cégei közül is jelentkeztek már, de szegedi szervezetek is megtalálhatók a résztvevők között. A Karriernapok remek alkalom a gyakornoki hely vagy álláskeresés előtt álló hallgatóknak, hogy megismerjék a kiállító cégeket és szervezeteket, feltehessék kérdéseiket, elküldhessék önéletrajzukat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek