Bezár

SZTEhírek

KJA-tehets

Újabb 3 évre lett „Akkreditált kiváló tehetségpont” az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium

Újabb 3 évre lett „Akkreditált kiváló tehetségpont” az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium

2024. március 14.
1 perc

A 2018-ban először elnyert címet idén harmadjára kapta meg az egyetemi intézmény a Magyar Tehetséggondozó Szervezetek Szövetségétől. A MATEHETSZ akkreditációs szakértői február végi értékelésükben többek között a sokszínű, színvonalas tehetséggondozó munkát, a folyamatos megújulást, a középiskolákkal és hazai, külföldi egyetemekkel való valós szakmai együttműködést, a tehetségtámogató rendezvények sokaságát emelték ki.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Többhetes - a leendő tehetségpontok felkészítési időszakát is belevéve több hónapos - akkreditációs folyamaton esik át az az intézmény, amely pályázik a Nemzeti Tehetséggondozó Tanács „tehetségpont” címére.

A pályázó szervezet összetett mennyiségi kritériumoknak való megfelelése alapján válhat "Regisztrált", "Akkreditált", vagy "Akkreditált kiváló tehetségponttá", helyi vagy regionális hatókörben. Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiuma 2024-ben harmadjára, és újabb három évre "helyi hatókörű, Akkreditált kiváló tehetségpont" címet kapott.

A szakkollégium képviselői március 23-án, a Kárpát-medencei Tehetségnapon vehetik át az akkreditációt igazoló táblát, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban.

SZTE Móra Ferenc Szakkollégium

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek