Bezár

SZTEhírek

Mero_Laszlo

Dr. Mérő László ötödik alkalommal lesz a Mentorháló vendége

Dr. Mérő László ötödik alkalommal lesz a Mentorháló vendége

2024. március 22.
1 perc

Március 25-én, hétfőn este újra Mentorháló-előadás az IH-ban! A programsorozat vendége a sorozat eddigi történetének egyik legsikeresebb előadója és talán legkülönlegesebb színfoltja, Dr. Mérő László matematikus, pszichológus.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Sajátságos, fanyar humor, meghökkentő példák - az előadás témája a pozitív pszichológia egyik legfontosabb területe: a boldogság! Ízelítőül egy Mérő-klasszikus az előadás témájáról: "időnként egészen jól érezzük magunkat a bőrünkben"

Az előadás címe: Mindenki másképp boldog

Az előadás időpontja: 2024. március 25., hétfő 18.00

Az előadó: dr. Mérő László matematikus, pszichológus, az ELTE PPK és a Babeș–Bolyai Tudományegyetem professor emeritusa

"Mérő művésze annak, hogy ne a problémára, hanem a megoldásra fókuszáljunk. Laza, könnyed stílusa, derűje, segíteni akarása olyan természetességgel párosul, ami szinte észrevétlenné teszi, milyen óriási tudás és felkészültség van minden egyes példája mögött."

Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/list/event/MEROLASZLO240325 oldalon kaphatók. Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek