Bezár

Sajtószoba

ST_ZsA_Gyermekonkologia_Szeged_240626_ART_0922_

Megható pillanatok – Sulyok Tamás és felesége ajándékai bearanyozták a szegedi gyermekonkológia kis betegeinek napját

Megható pillanatok – Sulyok Tamás és felesége ajándékai bearanyozták a szegedi gyermekonkológia kis betegeinek napját

2024. június 27.
1 perc

Magánlátogatásra jött a szegedi gyermekonkológiára június 26-án Sulyok Tamás köztársasági elnök és felesége, Nagy Zsuzsanna, akik ajándékokkal halmozták el az osztály betegeit és dolgozóit. Az államfő elismerte a gyermekklinikán folyó színvonalas szakmai munkát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke és felesége, Nagy Zsuzsanna 2024. június 26-án magánlátogatást tett az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ gyermekonkológiai és hematológiai osztályán. A köztársasági elnököt és feleségét Prof. Dr. Rovó László, az SZTE rektora és Prof. Dr. Csóka Ildikó stratégiai főigazgató, valamint Dr. Bereczki Csaba, a gyermekklinika igazgatója fogadta.

SulyokTamas_Szegeden
A szegedi gyermekonkológiára látogatott el Sulyok Tamás és felesége. Galéria

 

Az államfő találkozott a klinika dolgozóival, az ápolóknak gyümölcskosárral kedveskedett. Látogatásának fókusza a gyermekonkológiai osztály volt. Sulyok Tamás és felesége végigjárták az osztály kórtermeit, beszélgettek az ott gyógyuló gyerekekkel és szüleikkel. A Sándor Palotából minden egyes kis betegnek személyre szóló ajándékok érkeztek, amelyek nagy örömet okoztak a kicsiknek. A köztársasági elnök a Reménysugár Alapítvány jótékonysági báljainak fővédnökeként korábban is rendszeresen meglátogatta a klinikát, de államfőként most köszönthették először az egészségügyi intézmény falain belül.

 

Sulyok Tamás és felesége a kétórás látogatást követően elégedetten távozott, köszönetet mondva az SZTE rektorának, a gyermekklinika igazgatójának és minden dolgozójának az áldozatos, magas szintű gyógyító munkájukért.

SZTEinfo
Fotók: Sándor Palota Kommunikációs Igazgatóság, Sahin-Tóth István
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek