Bezár

SZTEhírek

SZTE_Informatikai_Dualis_Kepzesi_Borze

Online duális képzési börzét tart az SZTE TTIK Informatikai Intézete

Online duális képzési börzét tart az SZTE TTIK Informatikai Intézete

2023. február 08.
1 perc

Az SZTE TTIK Informatikai Intézete 2023. február 10-én tartja Duális Képzési Börzéjét. A rendezvénynek az online Discord platform ad helyet. Az idei rendezvény három hívószava: a lehetőség, a pénz és a jövő. Lehetőség szakmai kapcsolatok kiépítésére, pénz a korai anyagi függetlenség elérésére. „Ez mind a TE jövőd!” – szól a rendezvény szlogenje.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Duális Börzét hirdetett az Informatikai Intézet szervezésében.

Az Informatikai Intézet a Discord elnevezésű platformot jelölte ki az esemény helyszínének, így a hallgatók biztonságosan, online tudnak csatlakozni a programhoz. A megoldás már a vírushelyzetben is bizonyított, ahol a lehető kommunikációs platformként szolgált ez a csatorna a cégek és hallgatók közötti kapcsolat kialakításához. A résztvevő cégek és hallgatók külön chat-szobákban és hangcsatornán keresztül tudnak közvetlenül kapcsolatba lépni egymással, az eddigi évekhez hasonlóan. A Discord szerverhez itt lehet csatlakozni.

A nyilvános eseményre olyan diákokat várnak, akik érdeklődnek a munkaerőpiaci lehetőségek iránt, nem ijednek meg a kihívástól, amit az egyetemi tanulmányokkal párhuzamosan a cégeknél eltöltendő munka jelent.

A képzésről bővebben itt tájékozódhatnak. A facebook esemény, pedig itt érhető el.

SZTEinfo

Borítókép: Online duális képzési börzét tart az SZTE TTIK Informatikai Intézete Fotó: SZTE TTIK

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek