Bezár

SZTEhírek

SZTEsi_Aerobik_Maraton_nyito

Ismét megtelt a Sportközpont a SZTEsi Aerobik Maratonon

Ismét megtelt a Sportközpont a SZTEsi Aerobik Maratonon

2023. december 06.
2 perc

Az őszi SZTEsi Maraton programsorozat méltó lezárása volt az Aerobik Maraton november 29-én. Ismét zenétől volt hangos a Sportközpont és megtelt mozogni vágyó hallgatókkal és dolgozókkal.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A legrégebbi hagyománnyal rendelkező Aerobik Maratonról elmondható, hogy hozta a szokásos teltházat. Több mint 300 résztvevőnek, nyolc féle zenés órán színvonalas és izzasztó programot vezényeltek az SZTE Sportközpont testnevelői és óraadó szakemberei. A programok ingyenesek voltak, de előzetes regisztrációra volt szükség. Az SZTE hallgatóinak ez remek lehetőség, hogy bepillantást nyerjenek a különböző mozgásformákba.

regi

A résztvevők a következőket próbálhatták ki a Sportközpont szakembereinél: Ördög Nóra Eszter (Zenés Gerinctréning), Almási Dóra (Pound Fitness, Tabata), Porobic Gregus Melinda (Fitt Mix), Gyovainé Madarász Éva (Fit Body), Pelyhe Árpád (TRX, Funkcionális edzés), Ovrova Inci (Zumba), Balázs Kinga (Súlyzós Alakformálás), Hegedűs Zsófia (Jóga).

1_68

A kinti hideg sem szegte kedvét a résztvevőknek, akik minden egyes óra után kimelegedve és kipirult arccal hagyták el a termeket. Néhány vállalkozó kedvű jelentkező két vagy akár három egymást követő órát is végig izzadt. Az órák közötti rövid pihenőben, Lázár György vezetésével, az Egyetemi zászlóforgató csoport látványos bemutatója aratott nagy sikert.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy a másodjára megszervezett SZTEsi Maraton programsorozat 2023/24 tanév őszi öt rendezvénye (Vízi-, Tánc-, Küzdő-, Ütős és Aerobik Maraton) igen népszerű volt. A Maratonok sikerét az oktatók színvonalas munkája mellett a több mint 800 fő lelkes résztvevőnek is köszönhető. A magyar hallgatók és SZTE dolgozók mellett a külföldi hallgatók körében is közkedvelt lett a programsorozat.

1_115

A szervezők - Almási Dóra, Ocskó Tímea, Petrovicsné Tejes Edit - ígérik, hogy a következő félévben is készülnek SZTEsi Maraton programsorozattal, ahol újdonsággal is találkozhatnak az érdeklődők. A programokról időben adnak tájékoztatást a Sportközpont honlapján és Facebook oldalán. Addig is arra buzdítanak mindenkit: „Maradj mozgásban!”

1_51

Mátó Gábor

Fotó: SZTE Sportközpont

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek