Bezár

SZTEhírek

Színházi ajánló az otthonmaradás idejére

Színházi ajánló az otthonmaradás idejére

2020. március 24.
1 perc

Számos színházi program vált online ingyenesen elérhetővé 2020 tavaszán. A teátrumok közül például a Szegedi Nemzeti Színház, a Szegedi Pinceszínház, a Katona József Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, és a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház teszi elérhetővé előadásait az online térben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A Szegedi Nemzeti Színház társulatának népszerű, Szentivánéji álom című produkciója 2020. március 31. éjfélig megtekinthető a színház YouTube-csatornáján. A Szegedi Nemzeti Színház 2018. évéről korábban írt ajánlónk elolvasható itt.


A Szegedi Pinceszínház honlapján letölthetjük a Tíz perc rádiószínház hanganyagait. Ezek a gyerekek számára is könnyedén befogadható, magyar klasszikus és kortárs irodalom írásaiból készült hangjátékok. Így például Trapiti, az SZTE elődintézményében diplomázó Darvasi László népszerű manócskájának a történeteiből is hallgathatunk itt részleteket.


A Katona József Színház az elmúlt napokban a Nóra – karácsony Helmeréknél, az Illaberek, és A nép ellensége című előadással lepte meg közönségét. A miskolci teátrum sem szeretné cserbenhagyni nézőit: elsőként a tavalyi évad egyik nagy sikere, az Édes Anna lesz elérhető 2020. március 26-án 19 órától. Ez a produkció 24 órán keresztül lesz megtekinthető a Miskolci Nemzeti Színház Facebook-csatornáján.


Az erdélyi Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának 15 korábbi előadását követhetjük a társulat YouTube-csatornáján, 2020. március 27-én, pénteken 19 órától.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek