Fiatalok váltották az egyetemistákat

Fiatalok váltották az egyetemistákat

A vizsgaidőszak végeztével Központunk látogatói bizony kicserélődtek. Az egyetemistákat kisgyerekek váltották fel, akik a Tabán Családsegítő Közösségiház táborában vettek részt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A gyerekek három csoportja találkozhatott intézményünk munkatársaival, akik a fenntarthatóságról, a környezetvédelemről és az otthon elvégezhető „apró zöld trükkökről” meséltek az ifjúságnak.


A három csoport közül az egyik ellátogathatott az Egyetem szíveként is emlegetett épületünkbe, ahol a Kongresszusi teremben hallgathatták Solti Mónika ügyfélszolgálati főmunkatárs és Gyarmati László intézmény igazgató előadását, valamint egy kisfilmet nézhettek meg, mely körbevezette őket a 25.000 négyzetméteres központban. Ezután játékok következtek, melyek mind a környezetbarát gondolkodást igyekeztek mutatni a gyerekeknek.


A másik két csoporthoz Solti Mónika és Brenyó Bence kollégáink látogattak el egyszer Szatymazra, egyszer pedig Dócra. A gyors bemutatkozást egy rövid prezentáció követte az épületünkről, majd Központunk „zöld” oldala került középpontba. Ezt követték a különféle játékok, melyek közül a „szemétbingó” mellett a „hány liter víz kell?” játékok aratták a legnagyobb sikert.


Az előadások alkalmával bemutatott prezentációkat és a Központot a kicsiknek bemutató kis videót alább, vagy ide kattintva tekinthetik meg.Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés