Tájékoztatás az online oktatásról az SZTE oktatói számára

online_oktatas_szte


Tisztelt Oktatók!

 

A Szegedi Tudományegyetemen 2020. november 16. napjától megkezdett rendkívüli online oktatással kapcsolatos tájékoztatókat, ajánlásokat, segédanyagokat olvashatják a Szegedi Tudományegyetem honlapjának ebben a menüjében. A kiadott tájékoztató anyagok összegzésével szeretnénk aktuális, hiteles és rendszeres segítséget adni az online oktatáshoz.

Az oldal információit folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk.


Amennyiben kérdésük, észrevételük van az online oktatással kapcsolatban, a CooSpace-ben a Kérdések és válaszok fórumon tehetik fel azokat.  1. 12/2020. (XI. 17.) sz. rektori-kancellári körlevél az oktatási rendre vonatkozó irányelvekről a Szegedi Tudományegyetemen. 2020. november 18.

Tartalom: Távolléti (online) oktatási rendben folyó órák, Távolléti (online) oktatási rendben nem folytatható órák, Vizsgázás. Letöltés >>>


  1. CooSpace- az onlie oktatás hivatalos színtere

Tartalom: Mit tud a CooSpace? CooSpace eszközök az óratartáshoz, Feladatok és számonkérés, Kapcsolattartás a CooSpace-en. Letöltés >>>

 

  1. SlideCast - Nagy létszámú előadások online tartása a CooSpace-ben jelentős infrastruktúra-igény nélkül. Képes az előadó hangját és prezentációját élőben közvetíteni, az előadásba interaktív elemekkel bekapcsolni a hallgatókat, az elődást rögzíteni és visszajátszani, a jelenlétet dokumentálni.

 

  1. BigBlueButton (BBB) - A CooSpace jelenléti alkalom eszközével lehetőségünk van online órák megtartására és annak rögzítésére is.

 

 

További információk: