Tájékoztatás az online oktatásról az SZTE hallgatói számára

online_oktatás_szteTisztelt Hallgatók!

 

Az új koronavírus okozta járvány terjedésének megelőzése, az egyetemi polgárok élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonságának védelme, a felsőoktatási képzés folyamatosságának és az intézményi működés stabilitásának biztosítása érdekében – összhangban a 2020. évi CIX. törvénnyel, a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelettel és a fenntartó által kiadott ajánlásokkal – a Szegedi Tudományegyetemen vezetése az alábbi új intézkedések bevezetéséről döntött:
Általános információk >>>


Online oktatással kapcsolatos információk:

A Szegedi Tudományegyetemen 2020. november 16. napjától megkezdett rendkívüli online oktatással kapcsolatos tájékoztatókat, ajánlásokat, segédanyagokat olvashatják a Szegedi Tudományegyetem honlapjának ebben a menüjében. A kiadott tájékoztató anyagok összegzésével szeretnénk aktuális, hiteles és rendszeres segítséget adni az online oktatáshoz.

Az oldal információit folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk.

Amennyiben kérdésük, észrevételük van az online oktatással kapcsolatban, kérjük, hogy ezt az onlineoktatas@rekt.szte.hu e-mail címen jelezzék!


  1. 12/2020. (XI. 17.) sz. rektori-kancellári körlevél az oktatási rendre vonatkozó irányelvekről a Szegedi Tudományegyetemen. 2020. november 18.

Tartalom: Távolléti (online) oktatási rendben folyó órák, Távolléti (online) oktatási rendben nem folytatható órák, Vizsgázás. Letöltés >>>


  1. Hallgatói tájékoztató az oktatási renddel kapcsolatos tudnivalókról.

Tartalom: Oktatási rend honlap, CooSpace és Neptun beállítás, Online órák a CooSpace színtéren, Coursera for SZTE. Letöltés >>>