Bezár
Akadémiai Nívódíj a GTK oktatóinak

Akadémiai Nívódíj a GTK oktatóinak

2009. november 24.
1 perc
Az Akadémiai Kiadó tizenöt kiadványa vagy azok szerzője, szerkesztője részesült az idén Akadémiai Nívódíjban a múlt csütörtökön megrendezett ünnepségen.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az elismeréseket a Magyar Tudomány Napja rendezvénysorozat keretében november 19-én adták át az MTA székházában. A kiadó közleménye szerint első alkalommal 1974-ben jutalmazták nívódíjjal a kor legjelesebb hazai tudományos munkáit.

„Az azóta eltelt harmincöt év bizonyította, hogy a szándék helyes volt, hiszen a kezdeményezésből hagyomány lett, miközben a cél ma is ugyanaz: elsősorban erkölcsi elismerésben részesíteni a közelmúlt legszínvonalasabb tudományos kiadványait és szerzőiket. A díjazottak évről évre az MTA tudományos osztályainak jelölése alapján a Magyar Tudományos Akadémia által támogatott és a kiadó gondozásában megjelent művek közül kerülnek ki” – áll a közleményben.

A csütörtöki ünnepségen a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának három oktatója is elismerésben részesült.

Kitüntetést érdemelt ki Rekettye Gábor (egyetemi tanár, Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport) és Hetesi Erzsébet (dékán, egyetemi docens, az Üzleti Tudományok Intézet mb. intézetvezetője) Kínálatmenedzsment című műve. Ugyancsak Akadémiai Nívódíjjal jutalmazták Veres Zoltánt (egyetemi docens, Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport) A szolgáltatásmarketing alapkönyve című műért, amelynek „fókuszában az ügyintézés minősége, biztonsága és gyorsasága, a meglévő és a potenciális ügyfélkapcsolatok elmélyítése áll”.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek