okologikus

Öko-logikus építészeti konferencia 2015

Mit tapasztaltak a szakemberek Magyarország legökologikusabb épületeinek működtetése során? Mit igazolnak a mérési eredmények: mi működik, és mi nem? Mik az optimális megoldások?

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Három mintaház kerül terítékre az idei konferenciasorozaton:


- Dr. Matolcsy Károly (műszaki és tudományos igazgató, ÉMI Kft.) / az ÉMI szentendrei tudásközpontját, a kapcsolódó társasházat, óvodát és a tervezett mintaháztelepet mutatja be.


- Dr. Becker Gábor egyetemi tanár / Bakonyi Dániel egyetemi tanársegéd(Budapesti Műszaki Egyetem, Épületszerkezettani Tanszék) a legfrisebb hőtechnikai szigorítások okozta csomóponti változásokról fognak előadni.
- Schmidt András (építész, fenntarthatósági menedzser, Skanska) a FIABCI-díjas Green House irodaházat mutatja be, az üzemeltetés első tapasztalataira is kitérve.


A tavaly nagy sikert aratott módon idén is látványos, pergő építész-prezentációba kapcsolódnak alkalmazástechnikai szakértők.


Rövidfilmen megismerhetünk még több érdekes projektet (Eiffel Palace, Groupama Aréna) és egy magyar világszabadalmat: a vízházat.


Kamarai akkreditáció
MÉK: 2 pont (2014/163)


A résztvevők egyéves digitális Metszet és Építési Megoldások előfizetést kapnak, ráadásul igen értékes nyereményeket sorsolunk ki a helyszínen a résztvevő és kérdőívet kitöltő kollégák között!


Részvételi díjak:
előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3 150 Ft + áfa (4 000 Ft)
helyszíni készpénzes fizetés esetén: 3 937 Ft + áfa (5 000 Ft)


A Csongrád Megyei Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a Csongrád megyei Építész Kamara tagok, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak részvételi díja a szegedi helyszínen: 1 182 Ft + áfa
(1 500 Ft)


A Bács-Kiskun Megyei Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a BKMÉK tagok, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető fizető nyilvántartottak részvételi díja a bakodpusztai helyszínen: 1 182 Ft + áfa
(1 500 Ft)


Tovább a konferencia honlapjára

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés