tik_cafe_facebook_post

Találkozzunk a TIK Café-ban!

2014. december 9-én tölti be 10. életévét a József Attila Tanulmányi és Információs Központ. A 10. évfordulóra készülve, és a mindenkori látogatók igényeihez igazodva Központunk megújítja szolgáltatásait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldésAz évek során a Központ egyik alapvető szerepe lett a találkozási tér funkció, amelyhez a Központ főbejárata mellett található kávézó helyiség is hozzájárult. A korábbi bérlő bérleti szerződésének lejárta után az egyetem a vagyongazdálkodási szabályoknak megfelelően pályázatot hirdetett a helyiség üzemeltetésére. 7 kiváló pályázati munka közül - a bírálati szempontok alapján történt értékelés után - az összességében legkedvezőbb feltételeket nyújtó Universitas-Szeged Nonprofit Kft. nyerte el a lehetőséget az üzemeltetésre.


Az elvárások között kiemelkedő helyen szerepelt a Tanulmányi és Információs Központ szellemiségéhez, hangulatához, látogatóihoz méltó helyiség kialakítása, amely termékpalettájával, árszínvonalával, lendületes kiszolgálással kiváló helyszínül szolgálhat a Központba látogató tanulók, egyetemi oktatók, városi polgárok és konferencia résztvevők minőségi időtöltéséhez.

 

A TIK Café megnyitójára 2014. szeptember 10-én, 12:00 órakor kerül sor, melyre a helyiség üzemeltetői minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés