karrier

Őszi programok a TIK-ben az SZTE Karrier Iroda szervezésében


Ha már tervezni vagy keresni kell, ha már ezek miatt időzavarba is kerültél, és az életed már nem is lehetne ennél bonyolultabb, akkor gyere el a Neked megfelelő tréningünkre, mi segítünk helyére tenni a dolgokat!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2014/2015. I. félévben az SZTE Karrier Iroda három készségfejlesztő tréninget hirdet! A jelentkezéshez nem kell más, minthogy Ba/Bsc 2. vagy 3. éves hallgató, vagy Ma/Msc 1. vagy 2. éves hallgató legyél, jelentkezz az etr-ben és írj egy rövid motivációs levelet! A kitöltött jelentkezési lappal együtt legkésőbb szeptember 10-ig küldd vissza az info@sztekarrier.hu e-mail címre!

 

Ha nincs ötleted, hogy hogyan tovább, vagy hol találhatsz számodra érdekes lehetőségeket; ha bizonytalan vagy abban, hogy jó úton haladsz-e; ráadásul még egy jó önéletrajzra, vagy motivációs levélre is szükséged lenne, akkor ne habozz! Várjuk a jelentkezésedet a Pályatervezési és álláskeresési tréningünkre, amelyről bővebb információt ITT találhatsz!


Nehezen megy a koncentráció? Feszültnek és türelmetlennek érzed magad? Nem tudod, hogy hogyan kezeld a stresszes helyzeteket? Ha szívesen megismerkednél egy olyan módszerrel, ami segítségedre lehet ezeknek az akadályoknak a leküzdésében, akkor várjuk a jelentkezésedet az Autogén tréningünkre, amelyről bővebb tájékoztatást ITT találhatsz!

 

A határidők a legnagyobb ellenségeid? Nehezen megy a döntéshozatal? Ha állandóan halogatod a teendőidet és úgy érzed, eljött az idő, hogy ezen változtass, akkor várjuk a jelentkezésedet az Időgazdálkodás tréningünkre, ahol megtanítjuk, hogyan gazdálkodhatsz ügyesebben a rendelkezésedre álló idővel. A részletesebb tájékoztatót ITT találod!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés