orvos_kongresszus

Nagyszabású orvosi konferencia az SZTE-n

2014. június 22-24 között kerül megrendezésre a Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság 2014. évi Közös Kongresszusa a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kongresszus szakmai-tudományos programja komplex és széles körű előadásokkal kínál tartalmas programot nem csak az orvoskollégáknak, hanem a gyógytornász, rehabilitációs és egyéb szakemberek számára is.


"A traumatológiai ellátás ma egy olyan csapatmunka, ahol minden résztvevőnek megvan a saját, igen fontos szerepe a gyógyítás folyamatában. Ezért is tartjuk kiemelten fontosnak a társszakmák, sebészek, mellkas sebészek, anaesthesiológusok, pszichiáterek, pszichológusok, fiatal kollégák, valamint a gyógytornászok és a műtős szakasszisztensek részvételét is. A fórum kiváló alkalom arra, hogy a szakmák megtalálják egymás területén a közös hangot, a közös elképzeléseket. Mindezen túl az ilyen találkozók lehetőséget adnak arra, hogy tanuljunk egymástól, tudjuk egymás munkáját ér- tékelni, elismerni, és a közös tudással a betegek érdekében egyre magasabb szinten legyünk képesek művelni a baleseti ellátást és a mozgásszervi sebészetet. A kongresszus programját úgy állítottuk össze, hogy minél több, határterületet érintő problémakörre ráirányítsuk a figyelmet."


A kongresszus előzetes programja ide kattintva tekinthető meg.


A kongresszus hivatalos honlapja ide kattitva tekinthető meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés