atomenergia

Atomenergiáról – mindenkinek” konferencia az SZTE-n

Az Országos Atomenergia Hivatal a TIT Stúdió Egyesülettel és a Szegedi Tudományegyetemmel közösen 2014. május 20-án ismeretterjesztő konferenciát rendez „Atomenergiáról – mindenkinek” címmel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az immár tizennegyedik alkalommal sorra kerülő regionális konferencián neves előadók tekintik át mindazokat a területeket, amelyek gyakran előfordulnak a médiában és érdekelhetik a lakosságot.


A konferenciával párhuzamosan a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Mecsekérc Zrt. kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A Magyar Nukleáris Társaság a szünetben műszeres bemutatót tart, ahol a résztvevők beszélgethetnek a szakemberekkel az atomenergia alkalmazásáról. Az előadások a konferencia után az Országos Atomenergia Hivatal honlapján elérhetők lesznek.

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (SZTE TIK), első emeletei Nagyelőadó terem (Szeged, Ady tér 10.)

A részvétel díjtalan, azonban regisztráció szükséges. Jelentkezni 2014. május 14-ig (szerda) ajelentkezési lap visszaküldésével lehet. A konferencia programját itt érheti el.


Forrás: haea.gov.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés