peldakep

Példakép Roadshow Szeged

A Példakép Pályázat remek lehetőséget biztosít a jelentkezők számára, hogy szélesítsék kapcsolatrendszerüket és megismerjék a piac más szereplőit: tapasztalt cégvezetőket és fiatal innovátorokat egyaránt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldéspeldakep_szeged1-1200A 2014-re tervezett Példakép Roadshow hazai nagyvárosokba látogat majd el, hogy a Példaképek segítségével ösztönözzük a fiatalokat álmaik megvalósítására, kreativitásuk kiteljesítésére és saját vállalkozásuk beindítására.


Gyertek el, hallgassátok meg Szegeden a BalaBit-sztorit és Dr. Letoha Tamást, az Év Példaképét! Sikeres vállalkozók, példaértékű életutak 40 alatt.

Március 13-án csütörtökön Szegeden folytatjuk az országjárást. Velünk lesz újra a BalaBit is, ezúttal a cég másik alapítója, Györkő Zoltán mesél arról, hogyan jutottak el a veszprémi kolesz szobájából a NASA-ig. Az egyik legnagyobb magyar sikersztori a szegedi egyetemen!


Időpont: 2014. március 13., 14 óra

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem TIK (Tanulmányi és Információs Központ), Ady tér 10.


Program:


14.00 - Köszöntő - Prof. Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora

14.10 - Szegedről a csúcsra - Dr. Letoha Tamás, az Év Példaképe előadása

14.25 - Veszprémi garázsból a világsikerig - a BalaBit-sztori Györkő Zoltán alapítótól

14.45 - Találd meg, hogy miben vagy a legjobb! - pódiumbeszélgetés 5 szakma 5 Példaképével

15.15-től - Kötetlen kerekasztalok, networking - csatlakozz és kérdezz! Mindenre válaszolunk!

Akik velünk lesznek: Belegrai Péter, Borbély László, Bizsók Vajk, Gerzsenyi András, Lakos Péter,Léderer Dániel, Reuss Ágnes, Csiszka Zsolt, Somogyi Tibor és Zsiga Renáta.

12 sikersztori egyszerre, egy helyen! Gyere el és beavatunk!

A résztvevők között kisorsolunk 3 Példakép Klubtagságot. Egész évben velünk lehetsz, felkarolunk, mentorálunk.


Dr_Lehota_TamasA Példakép Alapítvány tervei közt szerepel, hogy elkészíti Magyarország Vállalkozói Térképét, melyen a sikeres vállalatok mellett, a feltörekvő fiatal vállalkozók is helyet kapnak. Sőt, a Példakép Pályázatra jelentkező fiatal vállalkozók kiemelt megjelenést kapnak az online térképen.


2013. példaképe: Dr. Lehota Tamás

Kutatóorvos, ügyvezető – Pharmacoidea Kft.


Gyógyíthatatlan betegségekre keresi az ellenszert Dr. Letoha Tamás, aki kutatóorvosként a világ legnagyobb gyógyszercégei számára végez génterápiás vizsgálatokat. Saját fejlesztési eredménye egy olyan természetes hatóanyag, mely segít megelőzni az Alzheimer-kórt.


Bemutatkozás

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés