Calivita továbbképző szeminárium a TIK-ben

A CaliVita International életfilozófiája egyszerű: élj egészségesen, mozogj sokat, táplálkozz helyesen, érezd jól magad a bőrödben mindig! A 21. században ez az alapgondolat a táplálék-kiegészítők fogyasztásával válik teljessé.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Szeretnél kipihenten ébredni, jó hangulatban dolgozni, és örömmel részt venni egy kellemes esti programban?

Akik megértették filozófiánk lényegét, csatlakoztak hozzánk, mert egyszerre választották az egészség ésaz anyagi biztonság nyújtotta előnyöket.


Ennek a közösségnek a tagjaként mindenki megadhatja magának azt, amit megérdemel. Kiegyensúlyozott lelkiállapotban élhet, új kapcsolatokat építhet fel, megismerkedhet idegen városokkal, kultúrákkal. Nagyon jó érzés elégedettnek látni azokat, akiket szeretünk.


A CaliVita International Hálózat rendszerében elmosódik a munka és a szórakozás határvonala… ha jól belegondolunk, nem is történhetne ez másként ilyen kiváló körülmények és segítő háttér mellett!


A termékek az Egyesült Államokban készülnek az élelmezésügyi és gyógyszerhatóság, az FDA felügyelete mellett, a legkorszerűbb technológiával, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával.

Nem tartalmaznak cukrot, sót, tartósítószert, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat.

A CaliVita® International 100 százalékos garanciát vállal termékei minőségéért.


Az előadás helyszíne: SZTE TIK Kongresszusi terem
Időpont: 2014. március 22. 08:00-20:00


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés