beirtatkozas

Hasznos információk a beiratkozással kapcsolatosan

Hagyományszerűen félévkezdéskor a TIK átriumában hosszú sorok kígyóznak, a hallgatók veszik fel a diákigazolvány hitelesítő matricákat, és városi bérleteket és jegyzettámogatásokat. Jelen cikkünk a beíratkozással kapcsolatosan gyűjtötte össze a legfontosabb információkat és határidőket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A diákigazolványt érvényesítő matricán, a jegyzettámogatáson és a féléves városi bérlet felvételén túl a TIK-ben működő Hallgatói Szolgáltató Iroda munkatársainál lehet befizetni a képzés fél éves költségtérítését is. De lehetőség adódik a hallgatóknek, hogy az ETR-en belül online utalják a tandíjukat, vagy bankkártyával fizessenek, ugyanúgy, mintha egy boltban vásárolnának.


Az állandó diákigazolványokat a HSZI február 10-től érvényesíti, a korábbi utazási bérlet előző féléves diákigazolvánnyal együtt felmutatva február 21-éig, a matrica pedig március 31-éig érvényes. A tandíj első részletét február 20-áig még büntetés nélkül fizethetik be a hallgatók. Utána viszont 5000 forintos késedelmi díjat számítanak fel.


A tankönyv és jegyzettámogatás elektronikus utalványként kerül kiosztásra, a támogatás február 12-től használható fel.


A Hallgatói és Szolgáltató Iroda nyitva tartása


2014. február 10. és 21. között munkanapokon 8-16 óráig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés