2022. augusztus 11., csütörtök

almamatermikulas_kiemelt

Ismét megérkezik az Alma Mater Mikulás a TIK-be

Idén az eddigieknél is szélesebb programkínálattal várja az egyetemi dolgozók, oktatók és öregdiákok családjait az SZTE Alma Mater Mikulás rendezvénye. Amellett, hogy számos programmal készülnek a szervezők, a gyerekek idén is számíthatnak rá, hogy a Mikulás személyesen ajándékozza meg őket a Központ Átriumában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Időpont: 2013. december 5., csütörtök 16:00-19:30

Helyszín: Átrium


November 30-ig még mindenki beküldheti rajzait pályázatunkra is, ahol értékes nyereményekkel, belépőkkel díjazzuk a legjobb műveket.


A központban már 16:30-tól gyülekezhetnek a Mikulásra váró családok, akiket hatalmas mulatság vár 17:00- tól a Szeleburdi Krampusz zenekarral. Mindeközben – ahogyan az este további részében is – folyamatosan zajlik majd a kézműves foglalkozás, ahol színes és ötletes télváró díszeket készíthetnek kicsik és nagyok egyaránt.


mikiplakat_vegso_kicsi„Varázslatos tudományokkal” találkozhatnak, akik az Interaktív Természetismereti Tudástár pultjainál tesznek látogatást, ahol bámulatos fizikai, kémiai és biológiai kísérleteket mutatnak be a tudástár munkatársai. A Somogyi Könyvtár fiókkönyvtára, az Agóra Gyermekkönyvtár könyvsarokkal, interaktív játékokkal készül a rendezvényre, ahol a táncos program mellett agytekervényeiket is megmozgathatják a csemeték.


A koncert után, 18:00-tól hagyományosan az Alma Mater Rajzpályázat eredményhirdetésére kerül sor. A pályamunkákat, amelyek témája „Mikulás és csapata”, november 30-ig még mindenki elküldheti nekünk a 6722 Szeged, Honvéd tér 6. szám alá. A legjobbnak értékelt munkák alkotói a rendezvény főtámogatója, a Játékdzsungel Játszóház értékes nyereményeit és a Napfényfürdő Aquapolis belépőit kapják.


Közvetlenül az eredményhirdetés után elérkezik a legjobban várt pillanat, amikor a Mikulás kibontja zsákját, és minden jelenlévő kisgyermeket megajándékoz valamilyen meglepetéssel.

 

A rendezvényen való részvétel Alma Mater tagoknak ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.Regisztrálni december 2-ig lehet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés