kazantura

Október 30-án ismét kazántúra a TIK-ben

A 2013/2014-es tanév első Kazántúrája október 30-án kerül megrendezésre a József Attila Tanulmányi és Információs Központban

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

kazanturaA program keretében az érdeklődők megtudhatják, hogyan működik a József Attila Tanulmányi és Információs Központ energiaellátása, továbbá megtekinthetik a központ tetején lévő használati meleg vizet előállító napkollektorokat.


A következő Kazántúrára október 30-án kerül sor, délután 15 órától, a helyszín változatlan, így gyülekező a szokásos helyen, az ügyfélszolgálati pult előtt.


A túrára vihető maximális létszám 25 fő, jelentkezni a facebook.com/sztetik oldalon keresztül lehet.


Jelentkezés menete


1. Írj egy email-t a zoldhirek@tik.u-szeged.hu címre, ahol a neveddel együtt tüntesd fel, hogy részt szeretnél venni a körbevezetésen. Egy email-el többen is jelentkezhettek, csak mindenki neve szerepeljen a levélben.

2. Várd meg a visszajelzésünket, és ha benne vagy az első 25 jelentkezőben, gyere el október 30-án 14:45-re a Központi Ügyfélszolgálathoz.A regisztrációra október 28-ig van lehetőségetek, vagy a csoport beteléséig. A csoportot a jelentkezések beérkezésének sorrendjében töltjük fel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés