nyari_karbantartas1

Nyári karbantartási munkák a TIK-ben

A Tanulmányi és Információs Központ július 15-től augusztus 21-ig szünetelteti a nyári nyitva tartását, viszont a Központban ennek ellenére nem áll meg az élet. Az alábbi cikkben pár érdekesség olvasható a nyári karbantartásokkal kapcsolatban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ez a 25000 négyzetméteres Központ szinte egész évben folyamatosan, a hét 6 napján fogadja a látogatókat. Vannak viszont olyan több napot igénylő, elengedhetetlen karbantartási munkák, amelyeket csak a közösségi terek kiürítésével, a gépészeti berendezések leállításával, és áramtalanításával lehet elvégezni. Ezek kivitelezhetetlenek akkor, amikor több ezren vannak a Központban, teli van a mélygarázs személyautókkal, diplomaosztó, vagy gálavacsora zajlik éppen.


TIK KarbantartásAz SZTE TIK-ben 2013 évben már lassan felkészülünk arra, hogy az Intézmény 10 éves lesz, ezért arra fektetjük a hangsúlyt, hogy minden szerződéses karbantartási partnerünkkel alaposan felméressük az egyes területek állapotát. A nyári szünet kiváló alkalom arra, hogy a leállított gépek mellett meg lehessen vizsgálni a légtechnikai berendezéseket, a légtechnikai csőrendszer állapotát, valamint leteszteljük azokat az elektromos rendszereket, amelyek működése teljes áramszünettel jár. Külső szemlélő számára nem látványos, mert nem „új fényezés”t kapunk, hanem a motorháztetőt nyitják fel a szakemberek, ahol alapos karbantartást, javítást, cserét végeznek, megteszik műszaki karbantartási javaslataikat, hogy üzembiztosan guruljunk a 10. szülinapunk után is.


A karbantartási munkák sokszor nem látványosak, viszont szükségesek ahhoz, hogy az év többi napján a Látogatók zavartalanul használhassák a Központ szolgáltatásait, és komfortos környezet fogadja Őket, amikor belépnek a bejárati ajtón. Emellett a teljes körű nyári nagytakarítási munkákat is most tudják elvégezni a munkatársak.

A nyári időszakra Mindenkinek kellemes pihenést, tartalmas és aktív kikapcsolódást kívánunk!


Augusztus 21-én 10.00-tól pedig újra várunk minden Látogatót!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés