Kínai-Magyar Üzleti Fórum a Szegedi Tudományegyetemen

11 szakmai területről több mint 30 kínai vállalat, közel 40 kínai üzletembere érkezik 2013. július 4-én (csütörtökön) 13 órakor a Szegedi Tudományegyetemre az észak-kínai Tianjin tartományi jogú városából, hogy gazdasági partnerekre találjon Szegeden és a dél-alföldi régióban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az észak-kínai Tianjin a Kína Népköztársaság négy tartományi jogú városának egyike, az ország egyik legfejlettebb gazdasági központja. A város üzletember-delegációja első alkalommal érkezik Magyarországra. Július 3-án a Parlamentben szervezett Gazdasági Fórumon vesznek részt, majd július 4-én – Budapest mellett kizárólag Szegeden – a Szegedi Tudományegyetemen mutatkoznak be és keresnek magyarországi partnereket.


A Tianjin városból érkező kínai delegáció vezetőit fogadja Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora.


A Kínai-Magyar Üzleti Fórumnak az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK, Szeged, Ady tér 10., I. és II. előadó terem) ad otthont. A kínai és magyar üzletemberek kerekasztal-beszélgetéseit követően, a program részeként a szegedi universitas K+F projektjeit Varró András professzor, a Szegedi Tudományegyetem tudományos és innovációs rektorhelyettese mutatja be 2013. július 4-én 14 óra 30 perckor.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés