20110625_diplomaoszt_454_

Tájékoztató a nyári diplomaosztók „menetrendjéről”, hasznos információk

Június 28 és július 13 között összesen nyolc egyetemi kar tartja az ünnepélyes diplomaosztóját a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében. A diplomaosztók „menetrendjéről” és a hozzájuk kapcsolódó közérdekű információkról az alábbiakban tájékozódhatnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Június 28. és július 13. között összesen nyolc egyetemi kar rendez diplomaosztót az SZTE TIK Kongresszusi termében. A diplomaosztók dátumait az alábbi táblázat tartalmazza.

 

A feltüntetett dátumok a rendezvény pontos kezdetét jelölik, így a hozzátartozóknak, vendégeknek érdemes 30 perccel hamarabb megérkezni a helyszínre. Általában jellemző, hogy a szülőket, családtagokat, vendégeket kezdés előtt kb. 20 perccel engedik be a szervezők az Ünnepség helyszínére, azaz a Kongresszusi terembe.

 

(Amely dátumhoz több kezdési időpont is tartozik, ott a diplomaátadás több turnusban történik, és az időpontok a turnusok kezdetét jelölik.)

 

Dátum

Kezdés ideje

Kar

június 28. péntek

10 óra

ETSZK

június 29. szombat

10 óra

GYTK

június 29. szombat

13 óra

ÁOK

június 30. vasárnap

11 óra

FOK

július 5. péntek

10 óra

GTK

13:30 óra

GTK

július 6. szombat

9 óra

BTK

11 óra

BTK

14 óra

BTK

16 óra

BTK

július 7. vasárnap

9 óra

TTIK

11 óra

TTIK

14 óra

TTIK

17 óra

TTIK

július 13. szombat

9 óra

JGYPK

10:30 óra

JGYPKautoA diplomaosztók napjain a szabad parkolóhelyek díjtalanul igénybe vehetőek a Központ mélygarázsában. A mélygarázs a Batthyány utca felől közelíthető meg, és csengetés után a biztonsági kollégák felengedik a sorompót.

 

Szeretnénk minden diplomaosztóra érkező vendégünk figyelmét felhívni, hogy a helyszínen jegyek már nem válhatók. Ezeket előzetesen lehet az adott Ünnepséget szervező Kar illetékes munkatársainál megvásárolni!

 

A jegyeken minden esetben szerepel, hogy a Kongresszusi teremben zajló díszünnepség részvételére jogosítja-e fel a tulajdonost, vagy egy másik teremben lévő kivetítőn követheti a rendezvény eseményeit.

 

A Központban található Egyetemi Kávézó az ünnepségek teljes időtartama alatt üzemel.

szeparkKözpontunk fizetős parkoló övezetben (kék zóna) helyezkedik el, ezért hétköznapokon előre váltott parkoló szelvény szükséges a parkoláshoz. A pénteki diplomaosztókra (június 28. és július 5.) személygépjárművel érkező vendégek parkoló jegyet a Központ Ajándékboltjában is vásárolhatnak, de javasoljuk az sms-ben történő vásárlást!

 

A jelenleg hatályos szegedi parkolási díjakról ITT informálódhatnak.

 

A Központ megközelíthetőségéről részletes információkat ITT találnak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés