Házasság hete rendezvénysorozat - A Test

2013. február 12-én 10:00 és 18:00 között a Katolikus Egyetemi Lelkészség és a Református Egyetemi Gyülekezet a Házasság Hete keretében ismét megrendezi immáron hagyományosnak mondható „TIK-napját”. A nap témája ebben az éven a test.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldésA Tanulmányi és Információs Központ kiállítóterében a következő lehetőségeket kínálja fel az Egyetemi Lelkészség a betérő egyetemisták és mások számára.


  • „Alkossunk embert!” – próbáld ki, hogy milyen embert alkotni a föld porából (gyurmából), majd pedig helyezd el „teremtményedet” egy készülő gyurmafilm keretei közé!
  • Kézműves asztal – készíts emlék és ajándéktárgyakat a „test” témájában
  • Legyél te is antropologosz! – Ha már nem lehet mindenki milliomos, akkor legalább tedd próbára magad különleges játékautomatánkon, amellyel kiderül mennyire vagy járatos a test és egészség kérdéseiben! Jutalmul egészséges nyalánkságokra számíthatsz.
  • Ability Park – készségfejlesztő, trükkös és vicces „érzékelős” játékok
  • Teaszünet – légy vendégünk egy Fair Trade feketeteára, vagy egy jó magyar gyümölcsteára!


További események:

12:00 és 17:00 között véradásra lesz lehetőség

13:00-14:00 Oczelláné Kis Márta dietetikus osztja meg gondolatait, majd pedig áll rendelkezésre egészségnevelési tanácsadásra

17:00-től dr. Németh Norberta test teológiájáról” tart előadást.

 

A kiállítótérben továbbá bemutatásra kerülnek azok a fotók és más grafikai alkotások, amelyek „A test a Szentlélek temploma” című pályázatra érkeztek beCikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés